Onze huidtherapeuten

Carien Rekké Oosterveen

Mijn naam is Carien Rekké – Oosterveen en ik ben sinds juli 2016 de eigenaar van Huidtherapie Doorn. Na het afronden van de HBO-studie Huidtherapie in Utrecht in 2011 ben ik werkzaam geweest bij verschillende huidtherapie praktijken. In 2016 heb ik de gemaakt om een eigen praktijk te beginnen.

Voor mij staat een professionele en zorgzame aanpak van uw huidprobleem altijd bovenaan. Daarbij is een persoonlijke aanpak noodzakelijk, ieder mens en ieder probleem is immers anders, zo ook de wensen en verwachting. Door samen het behandelplan door te nemen en de verwachtingen uit te spreken, kunnen we het hoogst haalbare resultaat waarmaken.

Ik ben aangesloten bij de NVH en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici (BIG-registratie).

AGB code: 90047029

 

Carolien van Vliet

Ik werk sinds 2019 bij Huidtherapie Doorn. Een praktijk naar mijn hart, want de mens staat hier voorop. Naast de praktijk in Doorn heb ik als zzp-huidtherapeut in verschillende praktijken gewerkt en ervaring opgedaan.

In 2019 ben ik afgestudeerd als huid- en oedeemtherapeut bij de Hogeschool van Utrecht.

Naast mijn werk als huidtherapeut heb ik mij ook actief ingezet voor de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en ben ik sinds 2020 drie jaar bestuurslid geweest.

Andere mensen omschrijven mij als rustig, professioneel, empathisch, betrokken en als mensenmens. Dat vind ik ook het leuke

aan huidtherapeut zijn: de combinatie van zorg, resultaat en het contact met mijn cliënten/patiënten. Graag kijk ik met je mee welk behandeldoel en plan bij jou past!

Ik ben aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici (KP-register) en sta ingeschreven bij de Nederlandse Vereniging van huidtherapeuten (NVH).

AGB code: 90107921